Runtastic Sleep Better

Çünkü harika geceler, harika günleri beraberinde getirir!

06 KASıM 2014, LINZ, AUSTRIA
Özet
San Francisco, CA – 6 Kasım 2014 – Bugün Runtastic– kişileri motive etmek ve onların genel sağlık seviyesini iyileştirmek için inovatif uygulamalar, ürün ve hizmetler ile sağlık ve fitness verilerini takip eder ve yönetir – ilk uyku odaklı uygulaması, Sleep Better’ı duyurdu. iOS ve Android kullanıcıları için bugün piyasaya çıkan uygulama, birçok özelliğe sahip: Akıllı Alarm & Uyanma Penceresi, Ay Durumu Takibi, Uyku Notları ve komplike Uyku Takibi (Süre, Döngüler ve Verimlilik) - aygıtlar uçuş modundayken dahi çalışabiliyor. Kullanıcılar ayrıca kafein ve alkol kullanımı, antrenman alışkanlıkları ve stres seviyesi gibi tipik günlük değişkenleri de takip ederek, neyin uyku kalitelerini daha çok etkilediğini görebiliyorlar.

BASIN AMBARGOSU: PERŞEMBE, 6 KASIM, 14:00 CET

Sleep Better, Apple’ın yeni iOS HealthKit’i ile tam entegrasyon sağlıyor, sağlık ve fitness uygulamalarının birlikte kusursuz çalışmasını sağlayan yüksek seviyede kişiselleştirilebilir ve kullanıcılara tüm sağlık ve fitness verilerine erişim sağlayan platform

Runtastic CEO’su ve kurucularından Florian Gschwandtner, “Geçtiğimiz yıllardan tek birşey öğrendiysek, o da sağlık ve fitness’a 24-saatlik dengeli bir bakış açısı”. “Sleep Better uygulaması kullanıcılarımıza daha iyi uyku kalitesi için sunduğumuz bir ilk. Sleep Better uygulamasını sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz ve Apple’ın HealthKit’ine entegre ederek kullanıcıların uyku alışkanlıklarını iyileştirmeye ve sağlıklı alışkanlıklar edinmelerine yardımcı olmaya katkı sağlayacağımızdan da eminiz.”

Runtastic’in bu son uygulamasının kullanıcılara ulaşma tarihi ise 100 milyon uygulama indirilmesi ile aynı zamana denk geliyor.

Bilimsel olarak geliştirildi, ama kullanımı kolay

Sleep Better , Runtastic ekibinin sadece uygulamayı geliştirmediği, aynı zamanda sayısız geceyi uyku labaratuarında geçirerek ve uyku uzmanları, doktorları ve uyku problemi yaşayan kişilerle çalışarak algoritmaları mükemmel hale getirdiği, aylar süren özverili bir çalışmanın sonucu. Sonuç ise kullanıcıların daha kolay uykuya dalmasını, daha verimli uyumasını ve hafif uyku döngüleri sırasında onları uyandırarak güne kolayca adapte olmalarını sağlayacak eşsiz ve yüksek kalitede bir uygulama.

Kullanıcıların bir uyku oturumunu başlatmları için tek bir düğmeye basmaları ve telefonlarını yatağa koymaları yeterli (yastığın yanına). Uyku oturumu akıllı alarm ya da kullanıcının manuel olarak oturumu bitirmesiyle sonlanır.

Gschwandtner, “Tüm uyku takip çeşitleri aynı şekilde geliştirilmez” diyor. “Sleep Better uykuları ve günlük aktivitelerinin uyku kalitesini nasıl etkilediğini öğrenmek isteyenler için mükemmel bir uygulama. Uygulama, aynı zamanda tüm ekosistemimize güç katarak kullanıcıların daha iyi ve bilinçli bir hayat tarzına kavuşmalarını sağlayacak”.

Ekosistemin genişlemesi aynı zamanda önemli şirket kilometre taşlarına denk geliyor

Sleep Better’ın kullanıcılara ulaşmasının yanı sıra, Runtastic bugün 100 milyondan fazla mobil uygulamanın indirildiğini de duyurdu. Sadece 2014’de şirkete ait günde ortalama 140,000 uygulama indirildi.

Bu rakamlar, Runtastic’in Ekim ortasındaki beşinci doğumgününde erişildi.

2009 yılında kurulan Runtastic, sürekli genişleyen uygulama yelpazesi, ürün ve hizmetleri ile kişilerin sağlık ve fitness verilerini takip eder ve onları şekle girmek, sağlıklı olmak ve genel fitness seviyelerini iyileştirmek için motive eder.

100 milyondan fazla indirilen mobil uygulamaları ve Runtastic.com’da 45 milyon kayıtlı kullanıcısı ile koşu, bisiklet ve diğer aktiviteler için Runtastic’in uygulamaları mesafe, hız, tempo, kalp hızı, kalori ve rota (haritaları kullanarak) tespiti için tescilli donanımlar ile otomatik senkronize olur. Sonuçlar daha sonra Runtastic GPS cihazları aracılığıyla uygulamalardan ya da kullanıcıların çevrim içi antrenman günlüğünü görebildiği ve detaylı veri analizi alıp karşılaştırma yapabildiği Runtastic.com’dan görülebilir. Egzersiz yapmaya yeni başlamış ya da atlet olmanız fark etmez, Runtastic ile egzersiz yapmak çok kolay ve eğlenceli. Runtastic iPhone, Android, Windows Phone ve BlackBerry için mevcuttur. Daha fazla bilgi için www.runtastic.com ‘a gidebilir ya da Twitter, Facebook veya Google+’dan bizi takip edebilirsiniz.

Gazeteci ve Bloggerlar için iletişime geçilecek kişi:

Merve Önoğlu
Runtastic PR Turkey

Pluskaufstraße 7 • Business Center
4061 Pasching bei Linz
E-Mail: merve.oenoglu@runtastic.com

Videolar
Sözcü

Runtastic company information:

Founded in 2009, Runtastic has rapidly grown into an innovative suite of apps, products and services that track and manage health and fitness data to motivate individuals to get in shape, stay healthy and improve overall fitness.

With more than 140 million downloads worldwide and 70 million registered users on Runtastic.com, Runtastic’s mobile applications sync directly with proprietary hardware to track distance, speed, pace, time, heart rate, calorie consumption and route traveled (via maps) when running, biking or engaging in other exercise activities. The results can then be viewed directly within the app, via Runtastic GPS devices or on Runtastic.com where users can view their online training log, get detailed data analysis and compare with others. Whether you are a novice or an athlete, Runtastic makes exercise easy and fun.

basın bültenleri