Info
Linz, Avusturya | Published on: April 13, 2015
Social media pitch
Summary
Dijital sağlık ve fitness alanındaki geniş uygulama ekosistemi, ürünleri ve sağlık & fitness verilerini takip - yönetim hizmetleri ile lider konumundaki Runtastic, bugün, "Six Pack" ve "Runtastic" uygulamaları ile Apple Watch'da bulunacaklarını duyurdu. İki uygulama da Runtastic ve Apple Watch kullanıcılarına en sevdikleri uygulamaları yepyeni bir şekilde kullanma şekli sunuyor.
Details

Runtastic'in kurucularından ve CEO'su Florian Gschwandtner; "Geniş kullanıcı profilimize yüksek kalitede uygulamalar sağlamak, sağlıklı bir yaşam tarzı için alışkanlıklar kazandırmak ve egzersiz hedeflerine erişmelerine yardımcı olmak için çabalıyoruz. Apple Watch'un sadece yeni bir inovatif platformdan ibaret olmadığından, Runtastic kullanıcılarına favori kuvvet antrenmanı ve koşu uygulamaları ile etkileşim içinde olmayı sağlamanın yanı sıra, ürün ve hizmetlerimizi yeni potansiyel kullanıcılarla da buluşturacağından da eminiz." şeklinde konuştu.

Runtastic Six Pack Uygulaması

Runtastic Six Pack uygulaması, avatarları kullanarak, kullanıcılara fitness seviyelerine göre karın bölgesi antrenmanlarında eşlik eder. Kullanıcılar, 7-Dakikalık Antrenman da dahil olmak üzere, önceden belirlenmiş antrenmanlardan birini takip edebilecekleri gibi, Runtastic'in geniş egzersiz kataloğunu (mekik, plank, mountain climber, leg raise ve çok daha fazlası) kullanarak kendi antrenmanlarını da yaratabilirler. Apple Watch'a ek özellikler ise şöyle:

• Glances: Glances özelliği ile kullanıcılar avatarı bileklerinde görerek, egzersizleri daha kolay takip edebilirler. Kullanıcılar, buna ek olarak antrenman gelişimlerini, seviyelerini, antrenman günlerini ve bir sonraki antrenman gün/saatini görebilirler.
  • Hareketli Bildirimler: İki çeşit hareketli bildirim bulunmakta. İlki, kullanıcılara bir antrenman sırasında setlerine başlamayı sağlarken, ikincisi, sonraki set için geri sayım sırasında avatarın sonraki egzersizi göstermesini içeriyor.

Runtastic Uygulaması

Runtastic uygulaması GPS teknolojisini kullanarak koşu, bisiklet, yürüyüş gibi spor ve fitness aktivitelerini takip eder. Uygulamayı Apple Watch'da kullanarak, aktivite verilerinizi yavaşlamadan, telefonunuzu çıkartmak zorunda kalmadan, anında bileğinizde görebilirsiniz. Apple Watch'a ek özellikler ise şöyle:

• Glances: Glances özelliği ile kullanıcılar hız, mesafe, süre, tempo, yakılan kalori gibi gerçek zamanlı verileri Watch ekranında aktiviteleri sırasında görebilirler.
  • Hareketli Bildirimler: Kullanıcılar, geçen hafta içindeki aktivite sayısı, katedilen mesafe, toplam aktivite süresi, yakılan kalori, tezahüratlar gibi Runtastic uygulaması bilgilerine kolay okunan bildiremler ile bileklerinden ulaşabilirler.

Hepsi Bu Kadar da Değil...

Runtastic ve Six Pack uygulamalarına ek olarak Nisan ayı sonunda Butt Trainer uygulaması da Apple Watch'da kullanıcılar ile buluşacak. Six Pack uygulamasına benzer şekilde, avatarların eşliğinde daha sıkı kalçalar için çeşitli antrenman planları ve egzersizler size bileğiniz kadar yakın olacak.

Gschwandtner, "Apple Watch kullanıcılarına en popüler üç uygulamamızı sağlayabilmekten dolayı gurur duyuyoruz. Umuyoruz ki, böylece kullanıcılarımız, favori uygulamalarını daha da sık kullanırlar ve daha önce aktivitelerini hiç takip etmemiş kişiler de bunu deneyerek daha aktif, bilinçli ve sağlıklı bir yaşam tarzı edinirler." şeklinde sözlerine devam etti.

120 milyondan fazla indirilen mobil uygulamaları ve 60+ milyon kayıtlı kullanıcısı ile Runtastic, dijital sağlık ve fitness alanında verilerinin takibi ve yönetimi için geniş ekosistemi ile liderdir.

Runtastic, Runtastic Me, Six Pack, Sleep Better, Kuvvet & Fitness uygulamaları ve çok daha fazlası ile Runtastic 15 eşsiz uygulamanın yanı sıra Runtastic Orbit, Libra Akıllı Tartı, ve Bluetooth Kalp Hızı Monitörü ile yüksek kalitede aktivite istatistikleri ve gelişim raporları ile kullanıcılara farkındalık sağlayarak sağlık ve fitness seviyelerini arttırmayı amaçlar. Tüm veriler daha sonra Runtastic.com ile senkronize edilir ve böylece kullanıcılar detaylı veri analizi yapabilir, Runtastic ailesiyle iletişim kurabilir ve ek hizmetlere erişebilirler. Runtastic uygulamaları, antrenman planları, Story Run'lar iPhone, Android, Windows Phone ve BlackBerry için mevcuttur. Donanımlar, Runtastic.com/shop ve Amazon.com üzerinden ve tüm dünyada, seçkin perakende mağazalarından satın alınabilir. Daha fazla bilgiye için www.runtastic.com ‘dan ulaşabilir ya da TwitterFacebookGoogle+Instagram, You Tube ya da Runtastic Blog’dan bizi takip edebilirsiniz.

Gazeteci ve Bloggerlar için iletişime geçilecek kişi:

Merve Önoğlu
Runtastic PR Turkey