Bilgi
Linz, Avusturya | Yayınlandı: 28 Mayıs 2015, Perşembe
Sosyal medya sunumu
Özet
Dijital sağlık ve fitness alanındaki geniş uygulama ekosistemi, ürünleri ve sağlık & fitness verilerini takip - yönetim hizmetleri ile lider konumundaki Runtastic, bugün Leg Trainer uygulamasını iOS, Android ve Apple Watch için duyurdu. Runtastic Six Pack ve Butt Trainer uygulamalarındaki gibi, gerçekçi avatar, sizin fitness seviyenize ve hedeflerinize göre şekillendirilmiş, üç farklı seviyedeki, bacak ve kalçaları hedefleyen egzersizler sırasında size eşlik eder.
Detaylar

Runtastic'in kurucularından ve CEO'su Florian Gschwandtner; "Daha önceki 3D uygulamalarımıza gelen tepkiler inanılmazdı. Bu yüzden Leg Trainer için de benzer bir yaklaşımı seçtik. Kullanıcılarımızın hep istedikleri bacaklara ve kalçalara sahip olabilmesi için ön tanımlı antrenmanlar, kişiselleştirilebilir antrenmanlar ve antrenman planları - yaz için tam vaktinde!" şeklinde konuştu.

Uygulama Özellik & Faydaları

Runtastic Leg Trainer uygulamasında, 3D avatar Angie kullanıcılara 50+ HD eğitici egzersiz videosunda eşlik eder. Her video kullanıcının fitness seviyesine ve kişisel hedeflerine göre şekillendirilmiş bacak antrenmanlarından oluşur. Kullanıcılar 7-Minute Workout ya da Runners' Legs gibi ön tanımlı antrenmanları seçebilecekleri gibi Runtastic'in geniş kataloğundaki egzersizleri seçerek antrenmanlarını istedikleri bölgeleri ya da kilo kaybı hedeflerini düşünerek biçimlendirebilirler.

Leg Trainer Apple Watch'da

Leg Trainer Apple Watch'daki dördüncü Runtastic uygulaması. Uygulamayı Apple Watch'da kullanarak, kullanıcılar avatarı direk bileklerinde görerek, kolaylıkla egzersizleri takip edebilirler. Antrenman planı gelişimini de seviye, antrenman günü sonraki antrenman günü/saati olarak takip edebilir ve içi çeşit bildirim kurabilirler. İlki, kullanıcıların antrenman sırasında bir sete başlamasını sağlarken ikincisi de sonraki egzersiz için geri sayım yapan avatarı içerir.

Gschwandtner, "Apple Watch'da bir fitness uygulamasıyla daha bulunmaktan çok mutluyuz. Runtastic uygulamalarının Apple Watch incelemeleri çok iyi ve ürünün ilerideki gelişmeleri için şimdiden bizde çok heyecanlıyız. Bunun henüz başlangıç olduğuna ve ileride Runtastic kullanıcılarına Apple Watch'da daha fazla özellik ve fayda sunacağımıza inanıyorum." dedi.

3D Avatar Fitness App Koleksiyonu

Leg Trainer popüler Six Pack ve Butt Trainer uygulamalarını 3D avatar fitness fitness koleksiyonunda birleştiriyor. Six Pack kullanıcılara karın bölgelerini inceltmeyi ve güçlendirmeyi hedefleyen egzersizler sunarken, Butt Trainer kalçaları hedefler. Diğer iki uygulama gibi Leg Trainer da 3D avatar Angie ön tanımlı egzersizler - 7-Minute Workout, Shape Up, Runners' Legs - ya da Runtastic kataloğundan seçerek oluşturacağınız özel antrenmanlarda - sit-up, plank, mountain climber, leg raise, ve daha fazlası- size eşlik eder.

120 milyondan fazla indirilen mobil uygulamaları ve 60+ milyon kayıtlı kullanıcısı ile Runtastic, dijital sağlık ve fitness alanında verilerinin takibi ve yönetimi için geniş ekosistemi ile liderdir.

Runtastic, Runtastic Me, Six Pack, Sleep Better, Kuvvet & Fitness uygulamaları ve çok daha fazlası ile Runtastic 15'den fazla eşsiz uygulamanın yanı sıra Runtastic Orbit, Libra Akıllı Tartı, ve Bluetooth Kalp Hızı Monitörü ile yüksek kalitede aktivite istatistikleri ve gelişim raporları ile kullanıcılara farkındalık sağlayarak sağlık ve fitness seviyelerini arttırmayı amaçlar. Tüm veriler daha sonra Runtastic.com ile senkronize edilir ve böylece kullanıcılar detaylı veri analizi yapabilir, Runtastic ailesiyle iletişim kurabilir ve ek hizmetlere erişebilirler. Runtastic uygulamaları, antrenman planları, Story Run'lar iPhone, Android, Windows Phone ve BlackBerry için mevcuttur. Donanımlar, Runtastic.com/shop ve Amazon.com üzerinden ve tüm dünyada, seçkin perakende mağazalarından satın alınabilir. Daha fazla bilgiye için www.runtastic.com ‘dan ulaşabilir ya da Twitter, Facebook, Google+, Instagram, You Tube ya da Runtastic Blog’dan bizi takip edebilirsiniz.

Gazeteci ve Bloggerlar için iletişime geçilecek kişi:

Merve Önoğlu
Runtastic Marketing & PR Turkey